Maldivler' e Nasıl Gidilir?

Maldivler'e nasıl ucuz gidilir? Mladivler'e en ucuz havayolları hangileridir? Visittropic'te Maldivler' e en uygun uçak biletleri

Maldivler'e Nasıl Gidilir?

Maldivler Hint Okyanusu' nda Hindistanın güneyinde ve Sri Lanka' nın yaklaşık 750 km güneybatısında yer alır. 1200 Adadan oluşan Maldiv Cumhuriyeti uzun yıllardır balayı çiftlerinin en gözde tercihi olmuştur. Harika bir balayı tatili geçirmek için Maldivler otelleri daima misafirlerini memnun eden bir hizmet anlayışına sahiptir. Türkiye' den Maldivler' e elbette karayolu ile gidilmez. THY Maldivler' e direk olarak sefer düzenlemektedir. İstanbul Havalimanın' dan Maldivler'e uçuş süresi yaklaşık 8 saat 10 dakika sürmektedir. Yine İstanbul' dan Emirates ile Dubai aktarlı olarak veya Qatar Airways ile Doha aktarmalı olarak yaklaşık 12 saat sürecek uçuş alternatifleri mevcuttur. Aktarmalı uçuş yapan havayollarında genellikle daha ekonomik uçak bileti satın almak mümkün olabilmektedir. Anlaşmalı havayollarımız ile Maldivler' e uygun fiyatlı bilet almak için balayı uzmanlarımız size yardımcı olacaktır.

Havalimanı - Otel Transfer

İniş sonrasında otelinize sürat teknesi veya deniz uçağı ile transferiniz yapılmaktadır. Maldivler otellerine sürat teknesi veya deniz uçağı kullanmadan ulaşmak mümkün olmamaktadır. Bu sebeple otel rezervasyonunuz ile birlikte transferinizi gitmeniz satın almanızda büyük fayda vardır. Genelde misafirler transfer fiyatlarını hesaplamayıp otellerini online sitelerden satın alıyor ve daha sonrasında çok yüksek bedelle transfer satın almak zorunda kalıyorlar. Oysa ki www.visittropic.com size çok avantajlı maldivler otel fiyatı ile birlikte kampanyalı veya ücretsiz transfer sunabilmektedir. Rezervasyon yaptırmadan önce mutlaka transfer dahil veya değil olarak ödediğiniz ücreti kontrol etmenizi önemle tavsiye ederiz. Maldivler' de tatilinizi yaparken çevreyi gezmek için yine sürat tekneleri veya gideceğiniz bölge uzaksa seaplane denilen deniz uçağı ile ulaşım sağlanır. Otelinizde çevre gezileri ile ilgili rahatlıkla bilgi alabilirsiniz. Örneğin dalış turları en çok yapılan çevre gezisi aktivitelerinden birisidir ve tüm turlar zaten ulaşım dahil olarak satılmaktadır. Aktiviteler ile ilgili bilgileri ilgili yazı başlığında okuyup bilgi edinebilirsiniz.